Duminică se anunţă din nou mega-protest. "Zidul #VăVedem", un avertisment pentru parlamentari

Îngrijoraţi că parlamentarii ar putea vota în plen controversatele amendamente care privesc graţierea corupţilor, cetăţenii se mobilizează din nou pentru a le reaminti că sunt cu ochii pe ei şi a le atrage atenţia că un astfel de demers nu este acceptabil.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Românii sunt aşteptaţi din nou în stradă duminică, începând cu ora 17.00, în Piaţa Victoriei, de unde vor porni în marş spre Parlamentul în care Şerban Nicolae, Traian Băsescu şi unii dintre colegii săi încearcă din nou să graţieze corupţii.

"Duminică, e ziua în care trebuie să le spunem parlamentarilor, mai tare decât oricând: #VĂVEDEM! Şi trebuie să îi facem să înţeleagă că, atunci când vor vota în plen amendamentele lui Şerban Nicolae şi Traian Băsescu (de fapt resuscitarea OUG 13), ochii noştri vor fi aţintiţi asupra lor. Unii dintre ei au impresia că, dacă nu suntem în faţa lor fizic înseamnă că nu suntem atenţi. A venit vremea să le arătăm că nu e aşa", se arată pe pagina comunităţii Corupţia Ucide.

Organizatorii evenimentului îi invită pe cetăţeni să aducă cu ei la protest o fotografie a lor.

"Poate fi şi de când eraţi mai tineri, poate fi şi din profil, important e să vă reprezinte. Le prindem pe toate de gardul Palatului Parlamentului. "Zidul #VăVedem" va fi primul lucru pe care parlamentarii îl vor vedea luni, atunci când vor sosi la şedinţa de plen. Şi vor şti că mii de oameni sunt, încă, acolo. Sfatul nostru e să prindeţi fotografiile cu scotch de partea metalică sau să le sprijiniţi de zid. În acest fel, nu putem fi acuzaţi de distrugere, iar imaginea finală va fi una de maxim impact. Şi, tot pentru maxim impact, SHARE!", precizează organizatorii.