Efectul Firea. Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti

Clasat pe locul al treilea în opţiunile bucureştenilor, candidatul liberalilor Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al Filialei PNL Bucureşti.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Aşa cum a anunţat cu o zi în urmă, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, şi-a anunţat demisia din fruntea organizaţiei liberale din Bucureşti.

"Am depus mandatul de Preşedinte al Filia­lei PNL Bucureşti. Mulţumesc încă o dată ­tuturor celor care m-au sprijinit cu gând­ul sau cu fapta, tuturor celor care mi-au­ acordat votul. Îi asigur că nu le-aş fi ­risipit speranţele şi încrederea", a scris Cătălin Predoiu, pe contul său de Facebook.

Cu o zi în urmă, după prezentarea exit-poll-urilor, Predoiu declara că, dacă rezultatele se confirmă, îşi va depune mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti.

"Doresc să informez atât colegii de partid, cât şi cetăţenii Capitalei, suporterii mei, că înţeleg să fac un act de responsabilitate şi, dacă mâine dimineaţă, când se va finaliza numărătoarea voturilor, se vor confirma rezultatele anunţate în această seară de televiziuni, de către casele de sondare a opiniei publice, îmi depun mandatul de preşedinte al Filialei PNL Bucureşti", a precizat atunci Cătălin Predoiu.