Elena Udrea vrea să-şi renoveze celula

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Nemulţumită de condiţiile de detenţie, Elena Udrea a solicitat, vineri, conducerii Arestului Poliţiei Capitalei, să-i permită să văruiască celula în care este închisă, să vopsească gratiile şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să tapeteze pereţii, relatează Mediafax citând surse din poliţie.

Reparaţiile şi amenajările celulei care o va găzdui pe Udrea cel puţin 30 de zile urmează să fie efectuate pe cheltuiala fostului ministru care, în virtutea legii donaţiei, a adresat conducerii Arestului Central al Poliţiei Capitalei o cerere în acest sens.

Solicitarea Elenei Udrea urmează să fie analizată, săptămâna viitoare, de şeful Arestului Capitalei.

Reamintim că Udrea a fost reţinută marţi seara, după mai bine de 10 ore de audieri, sub acuzaţia de trafic de influenţă şi spălare de bani într-un dosar disjuns din mega-dosarul de corupţie Microsoft.

Procurorii DNA o acuză pe fosta candidată la preşedinţie de spălare de bani şi trei fapte de trafic de influenţă - fapte în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, fapte în legătură cu derularea contractului e-România şi fapte în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.