Emilia Şercan: Pe lângă faptul că este plagiator, Petre Tobă este şi mincinos. Îl protejează pe Oprea

Ministrul de Interne, Petre Tobă, a minţit ca să îl protejeze pe generalul Gabriel Oprea în dosarul "Limuzina", susţine jurnalista Emilia Şercan.
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

Ministrul de Interne, Petre Tobă, chestorul care a condus Poliţia Română în ultimii 3 ani, minte ca să îl protejeze pe generalul Gabriel Oprea, acuză Emilia Şercan, jurnalista care a adus probe din care reiese că cei doi oficiali şi-au plagiat tezele de doctorat.

"Pe lângă faptul că este plagiator, Petre Tobă este şi mincinos. În textul de mai jos fac o mică demonstraţie cu documente despre cum ministrul de Interne Petre Tobă, nu persoana privată Petre Tobă, a minţit ca să-l protejeze pe Gabriel Oprea în Dosarul Limuzina.

Cum Oprea l-a făcut ministru, nu a mai contat că e vorba despre stat, banii statului sau prestigiul unui serviciu secret pe care-l are în subordine. În cazul în care aţi ratat filiera numirii lui Tobă ca ministru, mai scriu aici încă o dată - Tobă îi datorează numirea lui Oprea care a intervenit la Cotroceni, la Dan Mihalache.

Evident, Oprea avea nevoie de Tobă ca ministru ca să-i acopere mizeriile precum cele din Dosarul "Limuzina". Şi încă ceva: Tobă, Oprea şi Mihalache sunt toţi academicieni în ASSN", a scris, pe contul său de Facebook, jurnalista Emilia Şercan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne