Experienţa lui Sharon Stone în moarte clinică: A fost incredibil de minunat [video]

Sharon Stone
Sharon Stone (www.epochtimes.com)

Materialul video poate fi urmărit pe pagina originală a articolului Epoch Times România.

Într-un episod din Oprah Winfrey Show difuzat pe 27 mai 2004, actriţa Sharon Stone a împărtăşit cu publicul experienţa de moarte clinică prin care a trecut.

"Am avut toată chestia aia cu lumina albă", a povestit Sharon Stone.

Actriţa a suferit un accident vascular cerebral care a dus la o hemoragie cerebrală în 2001. Actriţa susţine că totul s-a întâmplat după ce medicii i-au efectuat un RMN. Ea a fost inconştientă în tubul de examinare iar când a ieşit de acolo a experimentat ceea ce este cunoscut drept o experienţă de moarte clinică. Această experienţă a început cu o explozie de lumină albă.

"Este ca şi cum ai leşina, dar practic te ridici. Este doar o mulţime de lumină albă şi vezi oameni care au murit, şi ei vorbesc cu tine, şi apoi intri înapoi brusc în corpul tău şi eşti treaz", a explicat Sharon Stone.

Cu toate acestea, experienţa nu a şocat-o pe actriţă, în schimb ea a simţit o "senzaţie de bine incredibilă" pe care a descris-o ca fiind minunată.

"Eu am avut o senzaţie incredibil de frumoasă, minunată, nu este un lucru înfricoşător şi îndepărtat. Este un lucru atât de blând, de gentil, de iubitor şi de plăcut... nu este nimic de care să îţi fie firică. M-am simţit atât de ok şi de în siguranţă. M-am simţit în pace şi serenitate, dar am ştiut că vreau să trăiesc şi să fiu cu fiul meu. Cred că a fost o adevărată alegere pentru mine", a declarat Sharon Stone.