FC Viitorul are un nou manager ! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez (video)

"Începând de astăzi, formaţia noastră are o nouă conducere tehnică! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanţa! Tehnicianul spaniol a semnat.. un contract valabil pentru următorii doi ani", se arată într-un comunicat de presă al grupării constănţene.
Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez, noul manager al echipei de fotbal FC Viitorul.
Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez, noul manager al echipei de fotbal FC Viitorul. (www.fcviitorul.ro)
Marius Drăgoi
07.08.2020

FC Viitorul Constanţa şi-a prezentat astăzi noul conducător de joc în persoana spaniolului Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez, acesta din urmă semnând un contract cu gruparea constănţeană valabil doi ani de zile.

"Începând de astăzi, formaţia noastră are o nouă conducere tehnică! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanţa! Tehnicianul spaniol a semnat, în prezenţa lui Gheorghe Hagi, a preşedintelui clubului - Gheorghe Popescu şi a directorului sportiv - Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani" - se arată într-un comunicat al formaţiei de la malul Mării Negre.

Noul manager vine în contextul demisiei lui Gheorghe Hagi, dezamăgit de rezultatele negative înregistrate de jucătorii săi în ultimele două etape de play-out, 0-2 cu FC Hermannstadt (deplasare) şi 0-3 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (acasă).

"Sunt bucuros că fac parte dintr-o echipă care are o filosofie marcată pe încrederea acordată jucătorilor de la Academia Hagi precum şi tinerilor din ţară care doresc să facă parte din acest proiect. Fotbalul românesc se caracterizează prin descoperirea jucătorilor de mare valoare, aşa cum au fost Gheorghe Hagi şi Gică Popescu, două nume de referinţă. Suntem conştienţi de unde ne aflăm şi avem motivaţia de a continua producerea fotbaliştilor la nivel european. Obiectivul este clar de a continua dezvoltarea jucătorilor din cadrul Academiei şi pe de altă parte de a genera o atmosferă pozitivă care să ne permită să ne dezvoltăm cât mai repede o mentalitate de a îmbunătăţi filosofia pe care o avem. Contăm pe susţinerea conducerii şi cred că vom avea cele mai bune condiţii de a realiza ceea ce ne propunem pentru viitorul sezon", a mărturisit noul tehnician.

Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez îi va avea aproape în această misiune pe conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado.

Acesta a mai antrenat în trecut formaţia Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 - noiembrie 2019, şi a fost şi antrenor secund la Real Sociedad.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor