Fiica lui Putin, victimă a unui accident în Olanda?

Fiica cea mare a preşedintelui rus, Maria, s-ar fi aflat într-o maşină care, la o viteză de 160 km/h, s-a ciocnit cu un camion.
Accidentul din Olanda în care ar fi fost implicată fiica lui Putin.
Accidentul din Olanda în care ar fi fost implicată fiica lui Putin. (ikpur.com)

Fiica cea mare a preşedintelui Federaţiei Ruse, Maria, împreună cu soţul său, au nimerit într-un grav accident rutier, relatează evz.md, citând surse de informaţii ruseşti şi ucrainene.

Accidentul s-ar fi produs în Olanda, lângă oraşul Rotterdam, însă poliţia de acolo nu comentează, deocamdată, nimic, susţine evz.

Jurnaliştii susţin că Maria se deplasa spre oraş, împreună cu soţul său, afaceristul olandez Jorrit Faassen. La un viraj, automobilul Mariei Putin, Audi S8, condus de soţul acesteia cu viteză exagerată (160 km/h), s-ar fi ciocnit de un camion MAN. Automobilul s-ar fi rupt, practic, în două. Şoferul camionului a avut şi el de suferit, dar a scăpat cu zile. Nu se cunoaşte dacă Maria a rămas sau nu în viaţă.

Reamintim că Putin este atât de secretos în privinţa familiei sale încât majoritatea ruşilor nu ştiu cum arată fiicele sale, Maria şi Ecaterina.

De asemenea, nu se cunoaşte unde locuieşte fosta sa soţie, Liudmila, de la finalizarea divorţului lor în 2014.

În noiembrie 2014, Putin declara că fiicele sale locuiesc în Rusia şi că le vede o dată sau de două ori pe lună, însă presa străină a relatat că Maria trăieşte în Olanda.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe