Firea calmează apele: Nu sunt deloc interesată de Preşedinţia României şi nici de şefia PSD

După cum bine ştim, până acum Primăria Generală a Capitalei a reprezentat pentru mulţi politicieni o rampă de lansare în politica de vârf. Proaspăt înscăunata primăriţă a Bucureştiului, Gabriela Firea, susţine că nu aspiră nici la fotoliul de la Cotroceni, nici la scaunul lui Liviu Dragnea din PSD.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Noua primăriţă pesedistă a Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurări sâmbătă seară, la Antena 3, că nu este "deloc interesată" de o eventuală candidatură, în 2019, la Preşedinţia României, pentru că vrea să îşi ducă mandatul până la capăt.

"Vreau să spun foarte ferm, nu sunt deloc interesată de proiectul politic 2019 - Preşedinţia României. Sunt un om cât se poate de ferm, cu picioarele pe pământ, am preluat mandatul de la bucureşteni, vreau să îl duc până la capăt, patru ani, nu trei, şi mai vedem după acest mandat dacă bucureştenii îmi mai dau votul încă o dată să finalizez proiectele care vor debuta, să spunem, pe finalul mandatului meu.

Un mandat este suficient pentru anumite proiecte, dar insuficient pentru proiectele mai mari, pentru că noi vrem şi sală polivalentă acum, vrem şi parcări la intrarea în Capitală şi în aglomerările urbane, vrem şi autobuze şi tramvaie moderne, vrem şi reabilitarea în totalitate a reţelei de termoficare, vrem şi reabilitarea tuturor şcolilor, vrem şi spitale ca afară şi unele se pot face într-un an, altele în doi ani, altele în trei-patru ani, dar altele necesită un volum mai mare de muncă şi este nevoie poate de şase ani, poate de şapte", a declarat Gabriela Firea, citată de Agerpres.

Primăriţa Capitalei a ţinut să sublinieze, de asemenea, că nu este interesată nici de o eventuală candidatură la preşedinţia PSD - tronul lui Liviu Dragnea.