Fost secretar de stat: Olguţa vinde promisiuni de bani, glorie şi stabilitate la o televiziune mafiotă

Ministrul Olguţa Vasilescu vinde promisiuni de bani, glorie, stabilitate şi securitate la o televiziune mafiotă plină de goarne de partid, sperând ca populismul ăsta să funcţioneze la fel cum a funcţionat gargara rasistă pe care o făcea în timpul în care era la PRM, a acuzat tehnocratul Valeriu Nicolae.
Valeriu Nicolae (dilemaveche.ro/Marian Iliescu)
Andrei Pricopie
06.03.2017

Responsabilă de proiectul de lege al salarizării bugetare, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, promite majorări de-a dreptul spectaculoase de salarii, fapt ce l-a indignat pe fostul secretar de stat tehnocrat Valeriu Nicolae.

"Este relativ simplu. O bună parte din oamenii care ne-au condus în ultimii 26 de ani au avut legături foarte puternice cu cei care ne-au condus şi în timpul comuniştilor. Şi ei şi "politicienii noi" au făcut averi colosale folosindu-se de găurile legale existente sau furând în mod nesimţit şi sperând că prezenţa lor la putere îi va apăra de puşcărie. Unii au făcut o alegere cinică: riscul de puşcărie este prea mic în comparaţie cu beneficiile furtului", a scris Valeriu Nicolae, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit tehnocratului, România este relativ uşor coruptibilă din cauza faptului că o bună majoritate a elitei politice şi economice nu are niciun fel de legătură cu profesionalismul şi meritocraţia ci cu reţele de influenţă şi putere mai degrabă tipice sistemelor mafiote.

"Considerând că avem o populaţie în general săracă aceasta poate fi uşor cumpărată cu bani şi cu promisiuni de glorie, stabilitate, securitate. Vânzarea acestor promisiuni devine uşor de făcut mai ales în condiţiile în care poţi să îi ataci pe cei care îşi doresc eliminarea corupţiei ca fiind cei care vor răul României, destabilizarea ei şi anarhie. Banii mafioţilor plătesc pentru televiziuni şi pentru creierele unor mârlani deştepţi capabili să manipuleze populaţia săracă", a continuat Valeriu Nicolae.

Fostul secretar de stat tehnocrat a remarcat că se găsesc îndeajuns de mulţi "consultanţi" politici care pe bani să poată "credibiliza" orice cretinătate care ajută supravieţuirea şobolanilor politici din toate partidele.

"Asta face acum Olguţa. Vinde promisiuni de bani, glorie, stabilitate şi securitate la o televiziune mafiotă plină de goarne de partid sperând ca populismul ăsta să funcţioneze la fel cum a funcţionat gargara rasistă pe care o făcea în timpul în care era la PRM. PS. Scris aseară după emisiunea elucubrantă de la RTV", a adăugat Valeriu Nicolae.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor