Fostul ministru "Altă întrebare", numit vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Sute de mii de oameni i-au cerut demisia după adoptarea OUG 13. Iordache a plecat atunci de pe postul de ministru al Justiţiei, fără a-şi cere scuze sau a admite că a greşit. Acum este ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.
Florin Iordache(Ministrul Justitiei),
Florin Iordache(Ministrul Justitiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

Demisionat din funcţia de ministru al Justiţiei după uriaşele proteste stradale stârnite de adoptarea, "noaptea, ca hoţii", a OUG 13, Florin Iordache a fost validat marţi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor după un vot în Plenul Camerei.

Votul a fost secret cu bile, Iordache întrunind 211 voturi "pentru" şi 77 "împotrivă".

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a fost propus pe această funcţie de PSD, locul rămânând vacant după ce Rovana Plumb a fost numită ministru Delegat pentru Fonduri Europene.

Reamintim că Florin Iordache - pe care protestatarii #rezist îl "alintă" Ciordache - este considerat unul dintre principalii vinovaţi de adoptarea OUG 13, act normativ pentru a cărui abrogare au ieşit în stradă peste 600.000 de români.

"Domnul Ciordache... E jenant şi o lipsă de respect pentru oamenii care au ieşit în Piaţă. Ceva de genul – facem tot cum vrem noi. Este aroganţa specifică cu care ne-au tratat de când au fost aleşi cu majoritatea de 3 milioane de oameni din totalul de 18 milioane câţi suntem români", comenta ieri unul din protestatarii din Piaţa Victoriei vestea că PSD l-a propus pe Iordache pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne