Fotbal: Cristiano Ronaldo îi răspunde lui Jose Mourinho

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo.
Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo. (FREDERIC J. BROWN / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
05.08.2013

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a ţinut să-i răspundă fostului său antrenor de la Real Madrid, Jose Mourinho, după comentariile pe care acesta le-a făcut într-un interviu acordat recent.

Antrenorul lusitan a declarat că a avut onoarea să-l antreneze pe "adevăratul Ronaldo, nu pe celălalt" cu mulţi ani în urmă, când a fost secund la FC Barcelona.

"Sunt unele lucruri în viaţă care nu merită să fie comentate, iar acesta este unul dintre ele", a spus Cristiano Ronaldo în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc la Los Angeles.

"Prefer să-mi aduc aminte de lucrurile bune legate de antrenorii mei. Eu nu scuip în farfuria din care mănânc şi nu vorbesc despre oamenii care spun lucruri rele despre mine", a adăugat starul portughez.

Cristiano Ronaldo va avea ocazia să lămurească lucrurile cu fostul său antrenor, miercuri la Miami (Florida), cu ocazia finalei turneului amical International Champions Cup, în care Real Madrid va întâlni actuala echipă a lui Mourinho, Chelsea Londra.

"Vom juca cu Chelsea, nu cu antrenorul său. Este un alt meci de pregătire şi sper să-l câştigăm şi să putem începe campionatul în cel mai bun mod posibil", a mai spus atacantul lui Real Madrid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor