Fotbal: FC Braşov - Oţelul Galaţi 3-2, în etapa a 27-a a Ligii I de fotbal

(Clive Brunskill/Getty Images)
Epoch Times România
23.04.2013

FC Braşov a învins pe Oţelul Galaţi cu scorul de 3-2 (3-2), luni seara, pe teren propriu, în penultimul meci din etapa a 27-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul Rapid, în min. 2, prin fundaşul Cristian Sîrghi. Mugurel Buga a restabilit egalitatea (10), dar Oţelul a preluat din nou conducerea (17), după reuşita lui Ioan Filip.

FC Braşov a avut un finalul excelent de primă repriză, punctând de două ori, prin portughezul Ricardo Machado (41) şi Georgian Păun (45+1), acesta intrat pe gazon în min. 29 în locul lui Iulică Popa.

Gălăţenii au fost mai insistenţi în repriza a doua, dar nu s-a mai marcat. FC Braşov a avut o bară în min. 90, prin Paul Batin.

Portarul oaspeţilor, Cristian Brăneţ, a suferit o comoţie în min. 32, când a fost lovit involuntar de Păun cu piciorul în cap. Ambulanţa a pătruns pe gazon pentru a i se acorda primul ajutor de urgenţă, iar apoi fotbalistul a fost transportat la spital.

De menţionat faptul că Oţelul a fost condusă de pe banca tehnică de directorul sportiv Gabriel Viglianti, deoarece antrenorul principal Petre Grigoraş a suferit luni dimineaţa un puseu de tensiune şi medicii i-au interzis să meargă la meci.

Oţelul are o singură victorie în ultimele cinci partide (două egaluri, două eşecuri), în timp ce braşovenii sunt neînvinşi în ultimele lor cinci meciuri (două victorii, trei egaluri).

FC Braşov - FC Oţelul Galaţi 3-2 (3-2), stadion "Tineretului" - Braşov

Au marcat: Mugurel Buga (10), Ricardo Machado (41), Georgian Păun (45+1), respectiv Cristian Sîrghi (2), Ioan Filip (17).

Arbitru: Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Bogdan Velicu, Vlad Bârleanu (ambii Bucureşti); arbitru de rezervă: Mugurel Drăgănescu (Breaza)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor