Fotbal: Petrolul Ploieşti, noul lider al Ligii I

(photos.com)
Epoch Times România
25.08.2014

Petrolul Ploieşti a urcat pe prima poziţie a clasamentului Ligii I de fotbal, după ce a reuşit să se impună cu scorul de 2-0 (0-0) pe terenul echipei CS Universitatea Craiova, duminică seara, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a sezonului.

"Lupii galbeni" au deschis scorul în minutul 66, prin uruguayanul Juan Albin, care a transformat impecabil o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 m. Acelaşi Albin reuşise să trimită mingea în poarta craiovenilor, în prima repriză (min.26), cu un şut de la mare distanţă, însă arbitrul nu a validat golul, din cauza unui presupus ofsaid la Tamuz, care aflat pe traiectoria balonului.

Israelianul Toto Tamuz a fost cel care a dublat avantajul oaspeţilor, cu un şut plasat din interiorul careului, stabilind rezultatul final al întâlnirii, în minutul 83.

Graţie acestui succes, Petrolul a acumulat 13 puncte, cu unul mai mult decât fostul lider, Steaua Bucureşti, care a pierdut surprinzător partida disputată sâmbătă seara, în Ghencea, cu Ceahlăul Piatra Neamţ (0-1).

CS Universitatea Craiova — Petrolul Ploieşti 0-2 (0-0), stadion "Ion Oblemenco" — Craiova

Au marcat: Juan Albin (66), Toto Tamuz (83)

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti), asistenţi: Mircea Grigoriu (Bucureşti), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); rezervă: Marcel Bârsan (Bucureşti).

Observator CCA: Nicolae Grigorescu (Timişoara), observator LPF: Dan Potocianu (Reşiţa).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor