Fotbal: Şase răniţi cu ocazia meciului Milan - Ajax

(Tom Dulat / Getty Images)
Epoch Times România
12.12.2013

Şase persoane au fost rănite cu cuţitul cu ocazia meciului de fotbal AC Milan - Ajax Amsterdam (0-0), disputat miercuri seară în Liga Campionilor la fotbal, anunţă AFP.

Printre aceste persoane sunt patru suporteri olandezi şi un vânzător ambulant italian, răniţi în incidente separate aproape de stadionul San Siro.

Trei dintre aceste persoane au fost internate pentru răni mai serioase, unul fiind atins în stomac, a precizat agenţia ANSA. De asemenea, un trecător a fost rănit.

Mai devreme în cursul zilei de miercuri, fanii lui Ajax au avut ciocniri cu şoferii de tir care manifestau în centrul oraşului Milano.

Înaintea meciului, sute de poliţişti au fost desfăşuraţi în jurul stadionului şi i-au condus pe suporterii oaspeţilor în autocare speciale, imediat ce aceştia ieşeau din metrou.

De asemenea, fanii lui Ajax au devastat vitrinele unor magazine.

Rezultatul de la finalul partidei a consemnat calificarea lui AC Milan în optimi de finală, în timp ce Ajax a încheiat grupa pe locul 3 şi va juca în Europa League.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor