George Soros lovit de o fostă iubită în sala de tribunal

George Soros, preşedintele Soros Fund Management şi al fundaţiei cu acelaşi nume, 24 septembrie 2011
George Soros, preşedintele Soros Fund Management şi al fundaţiei cu acelaşi nume, 24 septembrie 2011 (BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Getty Images)

Magnatul George Soros, a fost lovit într-o sală de tribunal, de o fostă iubită, cu 53 de ani mai tânără decât el. Conform avocatului lui Soros, femeia l-ar fi lovit pe filantrop în zona capului, în timpul unor audieri care au avut loc marţi în cadrul unui proces pe care aceasta i-l intentase miliardarului.

Avocatul lui Soros, Martin Singer, a depus deja plângere în legătură cu faptele de agresiune comise de fosta iubită a magnatului, Adriana Ferreyr, o actriţă braziliancă de telenovele în vârstă de 30 de ani. Conform avocatului, tânăra s-a înfuriat în timpul audierilor de marţi deoarece nu i-a fost permis să înregistreze video depoziţia lui George Soros, informează realitatea.net.

Martin Singer şi avocatul lui Ferreyr, William Beslow, conveniseră ca depoziţia miliardarului să nu fie filmată şi incidentul s-a declanşat în momentul în care Adrianei Ferreyr i-ar fi fost comunicat faptul că nu are voie să filmeze depoziţia fostului său iubit.

Adriana Ferreyr l-a dat în judecată pe magnat în 2011, acuzându-l de vătămare corporală. Actriţa braziliană de telenovele Adriana Ferreyr a reclamat că George Soros a pălmuit-o şi a încercat să o sugrume în timpul unei altercaţii privind un apartament în valoare de 1,9 milioane de dolari, amplasat în Manhattan, New York.

Actriţa reclamă că magnatul nu şi-a respectat promisiunea de a-i dărui respectivul apartament din Manhattan şi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, plângându-se că omul de afaceri i-a "provocat intenţionat traume emoţionale", în timpul conflictului care s-a declanşat după ce Soros i-a comunicat că nu îi va da ei apartamentul cu pricina, ci îl va oferi actualei sale soţii, Tamiko Bolton, cu care omul de afaceri s-a căsătorit în 2013.

Conform plângerii formulate vineri de avocatul lui George Soros, Martin Singer, Adriana Ferreyr l-a insultat pe Soros în timpul audierilor de marţi, strigând în gura mare că acesta este "un ticălos nenorocit" după care s-a năpustit asupra lui şi l-a lovit în zona capului atât de puternic, încât miliardarului i-au sărit din urechi căştile de amplificare a sunetului pe care le purta.

Când avocatul lui Soros a încercat să o calmeze, Adriana Ferreyr l-a pălmuit şi pe el, lovindu-i ochelarii, care ulterior au căzut pe podea. Furia
Adrianei s-ar fi revărsat şi asupra unui alt bărbat care ar fi sărit în ajutorul lui Soros şi al avocatului său. Bărbatul, pe nume José Santos, a fost de asemenea pălmuit de către Adriana Ferreyr şi lovit în zona tibiei, conform declaraţiilor avocatului Singer.

Finalmente, Adriana Ferreyr şi-a lovit şi propriul avocat peste braţ, după care a părăsit în grabă sala de judecată.

Adriana Ferreyr şi George Soros au avut o relaţie de cinci ani şi s-au despărţit în 2011. În 2013, Soros s-a căsătorit cu Tamiko Bolton, în vârstă de 42 de ani, acesta fiind cel de al treilea mariaj al său.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe