Ghinea: Sunt turbaţi şi nervoşi. Dragnea lasă să se înţeleagă că e mare conspiraţie, ceva cu tehnocraţi trădători

După celebra "gaură" de 10 miliarde la buget, liderul PSD Liviu Dragnea a târât Guvernul Cioloş în mijlocul unui nou scandal - afacerea corvete pentru Armată. „Sunt foarte turbaţi şi nervoşi. Nu mai ştii unde e prostie şi unde ticăloşie”, a reacţionat fostul ministru Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea acuză că hotărârea prin care Guvernul Cioloş a stabilit procedura de achiziţie a corvetelor pentru Armata Română este "ilegală" şi trebuie reluată. Cu alte cuvinte lasă să se înţeleagă că e "mare conspiraţie", "ceva cu tehnocraţi trădători", şi-a manifestat nemulţumirea, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru tehnocrat Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

„Guvernul Dorel a făcut spectacol din ideea că vor creşte cheltuielile militare la nivelul promis către NATO. Doar că voiau să promită banii şi apoi să-i realoce la rectificarea bugetară către alte pomeni. Numai că se încurcă de iniţiativa Guvernului Cioloş - primul guvern care reuşeşte un contract cu import de tehnologie militară modernă dar cu investiţii şi construcţie în România. Adică şi ţinta NATO atinsă şi locuri de muncă în România”, a declarat Ghinea.

Potrivit fostului ministru al Fondurilor Europene, ca să întârzie povestea, liderul PSD găseşte motive că HG-ul trebuia să fie altfel adoptat.

„HG-ul promovat de fostul secretar de stat la MAN în Guvernul Cioloş pe care l-au ţinut şi promovat ministrul Apărării. Dar Dragnea lasă să se înţeleagă că e mare conspiraţie, ceva cu tehnocraţi trădători. Sunt foarte turbaţi şi nervoşi. Nu mai ştii unde e prostie şi unde ticăloşie”, a subliniat Ghinea.

Pentru mai mult detalii despre scandalul Corvete intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne