Ghinea: Sunt turbaţi şi nervoşi. Dragnea lasă să se înţeleagă că e mare conspiraţie, ceva cu tehnocraţi trădători

După celebra "gaură" de 10 miliarde la buget, liderul PSD Liviu Dragnea a târât Guvernul Cioloş în mijlocul unui nou scandal - afacerea corvete pentru Armată. „Sunt foarte turbaţi şi nervoşi. Nu mai ştii unde e prostie şi unde ticăloşie”, a reacţionat fostul ministru Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea acuză că hotărârea prin care Guvernul Cioloş a stabilit procedura de achiziţie a corvetelor pentru Armata Română este "ilegală" şi trebuie reluată. Cu alte cuvinte lasă să se înţeleagă că e "mare conspiraţie", "ceva cu tehnocraţi trădători", şi-a manifestat nemulţumirea, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru tehnocrat Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

„Guvernul Dorel a făcut spectacol din ideea că vor creşte cheltuielile militare la nivelul promis către NATO. Doar că voiau să promită banii şi apoi să-i realoce la rectificarea bugetară către alte pomeni. Numai că se încurcă de iniţiativa Guvernului Cioloş - primul guvern care reuşeşte un contract cu import de tehnologie militară modernă dar cu investiţii şi construcţie în România. Adică şi ţinta NATO atinsă şi locuri de muncă în România”, a declarat Ghinea.

Potrivit fostului ministru al Fondurilor Europene, ca să întârzie povestea, liderul PSD găseşte motive că HG-ul trebuia să fie altfel adoptat.

„HG-ul promovat de fostul secretar de stat la MAN în Guvernul Cioloş pe care l-au ţinut şi promovat ministrul Apărării. Dar Dragnea lasă să se înţeleagă că e mare conspiraţie, ceva cu tehnocraţi trădători. Sunt foarte turbaţi şi nervoşi. Nu mai ştii unde e prostie şi unde ticăloşie”, a subliniat Ghinea.

Pentru mai mult detalii despre scandalul Corvete intraţi aici.