Igor Dodon continuă să caute “miliardul furat”

Igor Dodon susţine că prima şedinţă a Consiliului Suprem de Securitate în componenţă nouă va examina problema delapidărilor din sectorul financiar-bancar al R. Moldova.
Igor Dodon în cadrul şedinţei de lucru la Preşedinţie. 02.01.2017
Igor Dodon în cadrul şedinţei de lucru la Preşedinţie. 02.01.2017 (facebook.com/profil Igor Dodon)

Preşedintele Igor Dodon a convocat luni o şedinţă de lucru cu responsabili din cadrul Preşedinţiei R. Moldova pe subiectul fraudei din sectorul financiar-bancar.

În acest sens, Igor Dodon a solicitat prezentarea informaţiei şi toată corespondenţa cu privire la acţiunile întreprinse de Consiliul Suprem de Securitate (CSS), Banca Naţională a Moldovei (BNM), Guvern, Procuratura Generală, Serviciul de Informare şi Securitate (SIS) şi Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) în vederea prevenirii şi stopării furtului din sectorul financiar-bancar, începând cu 2011 până în prezent.

Potrivit unui comunicat de presă, Şeful statului a accentuat că prima şedinţă a CSS în componenţă nouă va examina problema delapidărilor din sectorul financiar-bancar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe