Întăriri pentru Reghe – Steaua a reuşit primul transfer al iernii

(Laurence Griffiths / Getty Images)
P. P.
30.12.2013

Fostul atacant al Viitorului Constanţa, Alexandru Târnovan este primul transfer al Stelei din acesta rundă de mercato, notează Fanatik.ro.

Atacantul în vârstă de 18 ani a bifat trei meciuri oficiale în tricoul roş-albastru, însă speculaţiile privind acest transfer au apărut odată cu golul marcat împotriva Oţelului, din Cupa României. Târnovan, împrumutat în vară pentru un sezon de la Viitorul Constanţa, titular în UEFA Youth League, cu echipa de tineret, a marcat golul egalizator în meciul Basel, scor 1-1.

Reghecampf, în căutare de atacanţi, a primit imediat acceptul patronului stelist, Becali fiind mereu dornic de jucători de perspectivă. Pentru acest transfer suma agreată de Gheorghe Hagi a fost de 300.000 de dolari, plus 20% din preţul unui eventual transfer.

„Târnovan este fotbalistul pe care Reghe crede că-l va putea modela, iar în scurt timp va ajunge titular indiscutabil în atac, deşi este foarte tânăr”, au precizat sursele din conducerea stelistă.

Prima confirmare privind aducerea definitivă a tânărului atacant la Steaua a venit la mijlocul acestei luni atunci când preşedintele Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi” din Constanţa, Paul Peniu, a anunţat că vor coopera cu Gigi Becali, aflat în regim deschis la Penitenciarul Poarta Albă, pentru experienţa sa din domeniul fotbalistic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor