Intelectual francez primeşte 2 luni de închisoare pentru că echivalează migraţia în masă cu o invazie

Paul Joseph Watson via Zerohedge
22.01.2020

alte articole

Ambarcaţiune cu imigranţi şi refugiaţi se află în largul insulei italiene Lampedusa, 24 mai 2017.
Ambarcaţiune cu imigranţi şi refugiaţi se află în largul insulei italiene Lampedusa, 24 mai 2017. (Chris McGrath/Getty Images)
Paul Joseph Watson via Zerohedge
22.01.2020

Intelectualul francez Renaud Camus a primit o pedeapsă de 2 luni de închisoare cu suspendare pentru că a afirmat că migraţia în masă din Europa reprezintă o „invazie”.

Camus va evita închisoarea doar plătind 1800 de euro către două organizaţii „anti-rasiste”, SOS Racisme şi LICRA (Liga Internaţională împotriva Rasismului şi Antisemitismului).

Scriitorul, care este autorul volumului Le Grand Remplacement (Marea înlocuire), a fost acuzat de „instigarea publică la ură sau violenţă pe baza originii, etnicităţii, naţionalităţii, rasei sau a religiei”.

Afirmaţia a fost făcută de Camus într-un discurs ţinut în noiembrie 2017, în Colombey-les-deux Eglises, la Consiliul Naţional al Rezistenţei Europene, unde Camus a declarat: „Imigraţia a devenit o invazie”. "Colonizarea ireversibilă este colonizare demografică, prin înlocuirea populaţiei", a spus autorul, adăugând: „Substituţia etnică, Marea Înlocuire, este cel mai important eveniment din istoria naţiunii noastre de la fondarea sa; ca şi în cazul altor popoare, dacă această istorie va continua, nu va fi a Franţei”.

Camus a cerut, de asemenea, un „consens naţional de rezistenţă” pentru a se opune islamizării în „lupta pentru mântuirea civilizaţiei noastre comune, celtică, slavă, germanică, greco-latină, iudeo-creştină”.

Partea din discursul lui Camus care a atras atenţia judecătorilor a fost cea în care a vorbit despre înlocuirea oamenilor europeni.

Camus a spus că imigraţia în masă „este substituirea, tendinţa de a substitui totul cu emulatorul acelui lucru, normalizat, standardizat, interschimbabil: originalul cu copia, autenticul cu imitaţia, adevăratul cu falsul, mamele cu mame surogat, cultura cu timpul liber şi divertisment”.

Franţa suferă atacuri teroriste islamice frecvente. Mulţi dintre terorişti sunt radicalizaţi de moschei de casă, care scapă de orice control al agenţiilor de intelligence.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor