Iohannis, despre comentariile lui Dragnea vizând fraudarea alegerilor: "Chiar el?"

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a caracterizat, marţi, campania electorală ca fiind "nu foarte dinamică", exprimându-şi speranţa că poate vor urma câteva săptămâni mai bune. Totodată, şeful statului a ironizat declaraţiile lui Liviu Dragnea care şi-a exprimat "temeri" că alegerile din decembrie ar putea fi fraudate.

"Nu e foarte dinamică această campanie şi cred că aici încă o dată se vede de ce avem nevoie de reformă în clasa politică. Avem nevoie de oameni noi şi de oameni cu experienţă. Eu cred că putem să le dăm o şansă. Poate au avut un start mai slab şi urmează câteva săptămâni mai bune", a declarat Iohannis, citat de Mediafax.

Totodată, întrebat ce părere are despre faptul că liderul PSD Liviu Dragnea - condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012 - s-a declarat îngrijorat în legătură cu "organizarea şi coordonarea" alegerilor parlamentare din 11 decembrie, Iohannis a răspuns: "Chiar el?", şi a zâmbit, fără să adauge alte comentarii.

Întrebarea presei a venit în contextul în care Liviu Dragnea s-a declarat îngrijorat în legătură cu "organizarea şi coordonarea" alegerilor parlamentare din 11 decembrie, precizând că există suspiciuni în legătură cu fraudarea alegerilor de către PNL şi USR. De asemenea, Dragnea s-a declarat nemulţumit că Autoritatea Electorală Centrală va opera pe un soft la care PSD nu are deocamdată acces.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne