JOT Lausanne 2020. România, poziţia a 5-a în proba de sanie pe echipe mixte

Sportivii români s-au clasat pe un onorabil loc cinci în proba de sanie pe echipe mixte, desfăşurată luni în staţiunea elveţiană de la Lausanne. România are în prezent cucerite două medalii de aur şi una de bronz.
România, locul 5 în proba de sanie pe echipe mixte la JOT Lausanne 2020.
România, locul 5 în proba de sanie pe echipe mixte la JOT Lausanne 2020. (COSR/facebook)

Ioana Corina Buzăţoiu, Darius Lucian Şerban, ambii la simplu, respectiv Constantin Sebastian Motzca şi Mircea Răzvan Nicolae Turea, la dublu, sunt sportivii care au reprezentat România, luni, în proba de sanie pe echipe mixte, la Jocurile Olimpice de Tineret, ediţia de iarnă, de la Lausanne.

Sportivii noştri au fost cronometraţi cu al cincilea timp - 2 min 58 sec 282/1000.

Podiumul a fost ocupat de Rusia cu 2:54.072, urmată de Germania (2:54.622) şi Letonia (2:54.954), în timp ce locul patru a revenit unei echipe alcătuită din canadieni şi un italian (2:57.627).

La proba de snowboard cross (SBX) românul Silviu Popa s-a clasat pe locul 24, din 27 de sportivi.

România are, înaintea ultimelor două zile de competiţie, două medalii de aur şi una de bronz. Andrei Nica şi Georgeta Popescu şi-au adjudecat medalia de aur în proba de monobob, în timp ce bronzul a fost câştigat de Ramona Ionel în proba de sprint pe echipe mixte la patinaj viteză.

35 de sportivi români s-au aliniat la startul celei de-a treia ediţie de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret (competiţie rezervată sportivilor sub 18 ani) la biatlon, bob, hochei pe gheaţă, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond şi snowboard, zece dintre cele 16 discipline sportive aflate în programul competiţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport