Jurnalistul Ovidiu Marincea va coordona comunicarea publică a SRI

Sigla SRI.
Sigla SRI. (Epoch Times România)

Jurnalistul Ovidiu Marincea s-a alăturat echipei de consilieri ai directorului Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, reiese dintr-un comunicat de presă remis luni de SRI.

"Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 şi va coordona comunicarea publică a Serviciului. Jurnalistul are 36 de ani şi o experienţă de peste 10 ani în presa scrisă, online şi televiziune", se precizează în comunicatul citat.

Cu acestă ocazie, şeful SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare:

"Îi urez bun venit domnului Marincea şi consider că prezenţa lui în cadrul Serviciului Român de Informaţii va constitui un avantaj în procesul de transparentizare şi de deschidere a intituţiei către cetăţeni.

Este necesar ca SRI să se consolideze şi în ceea ce priveşte procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat şi sunt convins că împreună vom face paşi importanţi în direcţia profesionalizării comunicării publice a Serviciului."

"Ca jurnalist am militat pentru comunicarea şi deschiderea tuturor instituţiilor statului faţă de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituţii ale statului român", a declarat, la rândul său, Ovidiu Marincea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne