Liberalii acuză PSD-ul că şi-a mobilizat deputaţii pentru a bloca arestarea Elenei Udrea

Cristina Pocora
Cristina Pocora (Epoch Times România)

Votul de luni privind solicitarea DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea – 170 de voturi „pentru” şi 118 de voturi „împotrivă” - a dovedit, încă o dată caracterul duplicitar, demagogia şi minciuna marca PSD, care şi-a mobilizat deputaţii pentru a bloca cererea venită din partea justiţiei, acuză grupul deputaţilor PNL.

"Aşa cum ne-au obişnuit deja, liderii PSD una declară presei şi de la tribuna Parlamentului, şi una votează şi fac în Parlamentul României şi la Palatul Victoria. Avem exemplul elocvent al zilei de ieri, când PSD şi prietenii săi au votat pentru respingerea solicitărilor venite din partea justiţiei sau au rămas în bănci şi nu au exercitat votul!" scrie deputata Cristina Pocora, purtător de cuvând al Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, într-un comunicat de presă remis Epoch Times.

Liberalii mai acuză că "în timp ce liderii PSD se pronunţau verbal pentru o justiţie liberă, parlamentarii PSD au votat cu mâinile bine ascunse în urne" , rezultatul votului de luni dovedind că PSD a votat împotriva cererilor venite din partea DNA, împotriva încuviinţărilor de începere a urmăririi penale şi împotriva solicitării de arestare preventivă a Elenei Udrea.

"Nu mai miră pe nimeni faptul că atunci când vorbim despre PSD trebuie să avem în vedere cele două feţe ale acestui partid. Pe de o parte avem abordarea à la Victor, cea oficială, de televizor, de suprafaţă, falsă şi mincinoasă, iar pe de cealaltă parte avem în continuare în faţa modul tradiţional de acţiune a PSD din care se remarcă obstrucţionarea cu orice preţ a justiţiei, direcţionarea banului public către clientela şi firmele de casă şi alte şmecherii politicianiste cu care PSD încearcă să acapareze şi să controleze toate instituţiile statului." mai susţine Pocora.

Acuzaţiile liberalilor vin în contextul în care, nu o dată, în presă s-a scris despre buna relaţie dintre Elena Udrea şi Victor Ponta, care, printre altele, a fost la un moment dat avocatul fostului soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş.

Recomandăm şi: "Domnu’ director! Ordonaţi" - V. Ponta către fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş

Mai mult, urmărită penal în dosarele Microsoft şi Gala Bute, Elena Udrea a relatat cum s-a dus ea să îi spună fostului şef SRI, George Maior că adjunctul său, Florian Coldea, lucrează contra lui Victor Ponta în campania prezidenţială.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.