Liberalul Mihai Voicu, acid la adresa lui Cioloş: "Nu, mersi!"

Mihai Voicu, ministul delegat pentru relaţia cu Parlamentul
Mihai Voicu, ministul delegat pentru relaţia cu Parlamentul (Epoch Times România)

La scurtă vreme după ce fostul premier Cioloş a anunţat că va lansa un ONG şi îşi doreşte să colaboreze atât cu USR cât şi cu PNL, deputatul Mihai Voicu vine o replică acidă, pe Facebook, reproşându-i fostului prim ministru că pe mâna lui liberalii au pierdut alegerile.

"Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu doreşte să fie pe afişele noastre şi că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menţionează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi", scrie, pe Facebook, Voicu.

Reamintim că fostul premier Cioloş a anunţat, joi, după o întâlnire cu parlamentarii USR şi liderul formaţiunii, Nicuşor Dan, că va pune bazele "unei asociaţii active", pornind de la platforma România 100. Cioloş a mai explicat că va lansa un ONG, nu partid, pentru că nu doreşte să divizeze şi mai mult dreapta politică.

"O să le propun PNL şi USR, dacă va exista interes din partea lor", a precizat Dacian Cioloş, după întâlnirea cu parlamentarii USR.