Pîslaru: Încep anul cu entuziasm. Voi susţine în continuare transformarea în bine a societăţii

Mandatul de la Ministerul Muncii a ajuns la final, însă nu şi planurile de viitor ale lui Dragoş Pîslaru, care are de gând să se implice în continuare în transformarea în bine a societăţii noastre.
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii)
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Ajuns la final de mandat la Ministerul Muncii, Dragoş Pîslaru, unul dintre cei mai vocali tehnocraţi din echipa lui Dacian Cioloş, dă asigurări că se va implica în continuare în a susţine transformarea în bine a societăţii româneşti.

"Sfârşitul de an l-am petrecut gândindu-mă cu recunoştinţă la toţi cei care mi-au fost şi îmi sunt alături în viaţa personală şi profesională. O răceală rebelă m-a făcut mai puţin comunicativ ultimele două săptămâni, aşa că vouă, celor dragi, prietenilor, apropiaţi şi virtuali, şi tuturor românilor vă mulţumesc pentru apropiere, pentru încurajări, pentru dojeni şi spirit critic, pentru urările de sărbători, şi vă spun acum că vă doresc din suflet multe împliniri în anul ce tocmai a început. La mulţi ani 2017!", a scris Pîslaru, marţi, pe pagina sa de Facebook.

În ceea ce îl priveşte priveşte, tehnocratul susţine că începe cu entuziasm acest an în care are ocazia unui nou început, şi în care se va implica în continuare în a susţine transformarea în bine a societăţii româneşti.

"Peste puţină vreme voi organiza la rândul meu conferinţa de presă de bilanţ, în care voi trage şi eu linie după activitatea Ministerului Muncii în cele opt luni cât am am avut onoarea să servesc românii din această funcţie. Am avut o echipă minunată şi am tras împreună cât am putut de bine pentru oameni. Mulţumesc #DreamTeamMMuncii. Mulţumesc de asemenea colegilor din mass-media pentru sprijinul lor pe parcursul acestui mandat şi îi aştept cu drag la minister", a adăugat Pîslaru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne