Presa umblă la dulapul cu schelete: "Gaură" de milioane de euro la ministerul condus de Grindeanu

În perioada cât Sorin Grindeanu, premierul desemnat al României, a fost ministru al Comunicaţiilor, instituţia a pierdut milioane de euro.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Mai multe abateri ale Ministerului Comunicaţiilor au produs prejudicii de peste 3.500.000 de euro în anul 2015, când ministerul a fost condus de Sorin Grindeanu, reiese dintr-un raport al Curţii de Conturi, relatează Romania Liberă.

Sorin Grindeanu a fost propus de PSD pentru a deveni premier, şi, după ce va primi votul de învestitură, va gestiona bugetul întregii Românii. Însă, există semne de întrebare legate de modul în care Sorin Grindeanu a gestionat bugetul Ministerului Comunicaţiilor, pe care l-a condus între decembrie 2014 şi noiembrie 2015.

Astfel, raportul Curţii de Conturi pe anul 2015 menţionează mai multe abateri în cadrul Ministerului Comunicaţiilor, care au produs prejudicii în valoare de 16.500.000 de lei, adică peste 3.500.000 de euro. De menţionat că întreg bugetul Ministerului Comunicaţiilor a fost, în 2015, de aproape 500 de milioane de lei.

Este adevărat că unele din proiectele incluse în raportul Curţii de Conturi au fost demarate înaintea venirii lui Sorin Grindeanu în fruntea ministerului, dar acestuia îi revine responsabilitatea continuării acestora.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.