Liga I. FC Viitorul, înfrângere dureroasă pe teren propriu în faţa celor de la Sepsi OSK (video)

Scăpaţi de la retrogradare, 'Puştii lui Hagi' s-au relaxat atât de mult încât au cedat la scor de neprezentare, pe teren propriu, în faţa celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa cu numărul 13 a fazei play-out, scor final 3-0 (3-0).
FC Viitorul Constanţa - Sepsi   OSK Sfântu Gheorghe 3-0 (3-0), în penultima etapă a fazei play-out a   Ligii I de fotbal.
FC Viitorul Constanţa - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 3-0 (3-0), în penultima etapă a fazei play-out a Ligii I de fotbal. (Viitorul FC/facebook)
Marius Drăgoi
02.08.2020

FC Viitorul Constanţa a pierdut ruşinos în penultima etapă a fazei play-out a Ligii I de fotbal, sâmbătă, pe Stadionul Central de la Ovidiu - Academia Hagi, în faţa celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Soarta partidei a fost decisă încă din prima jumătate de joc a primei reprize, oaspeţii, aflaţi pe val, au profitat de lipsa de concentrare a puştilor lui Hagi, reuşind să puncteze de trei ori prin Nicolae Carnat (8, 32) şi Marius Ştefănescu (16). Toate golurile fiind marcate după mari greşeli în apărare.

"În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare.. Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză pe care am făcut-o.. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult mai agresivi, mult mai bine ca noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei.." , a declarat la finalul meciului Gheorghe Hagi.

"Am făcut diferenţa cu spiritul de echipă, cu muncă, cu atitudine. Jos pălăria pentru băieţi, am făcut o partidă extraordinară. Şi tactic, şi ca agresivitate, dăruire. Exact cum îmi doresc. Am avut o săptămână la dispoziţie în care am putut să antrenăm şi noi ceva, am regăsit puţin liniştea. Este infernal de greu să joci doar din 3 în 3 zile, cu jucători care nu au mai plecat de 8-9 luni acasă." a comentat la rândul lui Leo Grozavu, tehnicianul secuilor, potrivit Look Sport.

Gruparea de la malul Mării Negre sunt la al doilea eşec consecutiv, după o serie de şapte meciuri fără înfrângere (patru victorii, trei egaluri).

Sepsi OSK a reuşit victoria în deplasare după meciuri în care a obţinut un singur punct ca echipă vizitatoare.

În sezonul regulat, Viitorul a remizat în deplasare, 2-2, şi a câştigat acasă cu 4-1, iar în play-off a terminat la egalitate, 3-3.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor