Liga I. Universitatea Craiova, continuă să impresioneze! A ajuns la a şaptea victorie consecutivă

Liderul clasamentului a bifat un nou succes în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, scor 1-0, un rezultat perfect ce păstrează diferenţa de puncte (6) faţă de principala contracandidată la fotoliul de lider, CFR Cluj.
Universitatea Craiova - Dinamo 1-0, în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.
Universitatea Craiova - Dinamo 1-0, în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)
Marius Drăgoi
19.10.2020

Universitatea Craiova a obţinut o nouă victorie în Liga I de fotbal - cea de-a şaptea consecutivă, duminică, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a.

Craiovenii s-au impus la scor minim în faţa formaţiei antrenate de Cosmin Contra, pe Arena Naţională din Bucureşti, unicul gol al partidei avandu-l ca autor pe Alexandru Cicâldău (28), care a punctat din penalty - acordat de centralul clujean Horaţiu Mircea Feşnic după o altercaţie între Ante Puljic şi Marius Constantin.

"Nu a fost un fotbal extraordinar, dar toţi jucătorii au alergat, toţi jucătorii pe teren au ocupat poziţii bune şi au luptat pentru fiecare minge. În fotbal, pentru a fi o echipă solidă, o echipă care luptă pentru titlu, trebuie să trecem prin aceste meciuri. Mă bucură că putem câştiga meciuri fără să jucăm cine ştie ce fotbal, probabil aşa se ajunge departe. A trebuit să vorbesc mult cu jucătorii şi să reîncepem campionatul cu o tristeţe, din păcate, pentru că am pierdut la ultimul meci acasă, cu CFR, titlul. Poate anul trecut era prea devreme pentru titlu pentru noi, poate în acest an vom avea mai multe şanse", a declarat antrenorul grupării din Bănie, Cristiano Bergodi.

Pentru Dinamo aceasta este a treia înfrângere consecutivă şi a doua la rând acasă, şi ocupă în acest moment poziţia a 14-a în clasament cu 5 puncte.

În schimb Universitatea numără trei victorii acasă şi patru în deplasare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor