Liviu Dragnea: Ponta Nu trebuie să iasă din politică. Noi vrem să candideze la Gorj

Deşi iniţial era incert, se pare că fostul premier Victor Ponta va candida totuşi pentru un nou mandat de parlamentar din partea PSD.
Declaraţii de presă la sediul PSD 1. În imagine, Liviu Dragnea şi Victor Ponta
Declaraţii de presă la sediul PSD 1. În imagine, Liviu Dragnea şi Victor Ponta (Epoch Times România)

Victor Ponta trebuie să rămână în continuare în politică şi să candideze la alegerile parlamentare, a declarat, sâmbătă, şeful PSD Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Declaraţia preşedintleui PSD are loc în contextul anunţului făcut de fostul premier că va candida pentru un mandat de parlamentar în Gorj.

"Este un anunţ firesc, am avut discuţia asta cu el, a spus că vrea să candideze şi noi vrem să candideze. Eu discut foarte des cu Victor, n-am avut ieşiri publice împreună, vom avea şi ieşiri publice împreună. Este firesc să candideze la Gorj. Victor Ponta nu trebuie să iasă din politică.

Chiar dacă are o perioadă acum când e mai puţin prezent în politică, trebuie să rămână în politică. Este un om politic valoros şi de viitor. Repet, îl încurajez să meargă mai departe cu acea fundaţie şi abia aştept să fiu invitat la lansare când devine oficial, când ies actele de la instanţă", a declarat Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne