Lumini în formă de OZN, surprinse video din avion

Lumini ale unui presupus OZN.
Lumini ale unui presupus OZN. (captură.)

Un pasager de la bordul unui avion susţine că a surprins pe o înregistrate video mai multe dovezi veritabile ale OZN-urilor.

Bărbatul se întorcea dintr-o sărbătoare în Grecia când a văzut o serie de lumini stranii plutind într-o formaţiune de farfurii zburătoare în apropierea avionului său.

Bărbatul a filmat luminile în întunericul nopţii, timp de aproximativ 20 - 30 de minute înainte ca avionul să aterizeze în Cardiff, raportează WalesOnline.

Bărbatul, neidentificat, în vârstă de 29 de ani, a declarat: ”Zburam din Grecia până la Cardiff. S-a întâmplat marţi noaptea cu aproximativ 20 şi 40 de minute înainte să aterizăm, la ora 22:00.

Luminile surprinse de bărbat se aflau, aparent, la câţiva kilometri distanţă – era întuneric beznă afară, aşa că nu se poate determina sursa acestora.

”Era destul de ciudat. Era foarte luminos, era cel mai luminos lucru pe care l-am văzut. Am realizat cât de luminos era şi i-am spus prietenei mele ‘uită-te la asta’!”

Ţinând cont că materialul video a fost capturat atât de aproape de aterizare, se crede că spectacolul a fost observat în spaţiul aerian al Marii Britanii.

Bărbatul a adăugat: ”Am privit luminile o perioadă de timp înainte să-mi ridic telefonul să-l filmez, dar le-am putut vedea timp de trei sau patru minute.

”Am crezut că ar putea fi lanterne...au continuat să zboare până când nu le-am mai văzut.

Chiar nu am nicio idee despre ceea ce ar fi putut să fie – grupul era chiar foarte, foarte luminos. OZN este un termen foarte larg. Asta este ceea era, ştiţi voi, un obiect zburător neidentificat”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură