Macovei: România, captivă în mâinile unor politicieni lacomi de putere şi de bani publici

Monica Luiza Macovei,europarlamentar PDL
Monica Luiza Macovei,europarlamentar PDL (Epoch Times România)

Anul 2014 nu va fi un an uşor, dar va fi unul în care cei care şi-au încălcat promisiunile electorale şi au abuzat de încrederea populaţiei vor putea fi traşi la răspundere, scrie marţi europarlamentarul PDL Monica Macovei, pe contul său de Facebook.

„Încheiem un an, 2013, care ne-a arătat că drumul României către normalitate şi standarde democratice este departe de a fi încheiat. Valorile pentru care am luptat încă din decembrie 1989 şi munca pentru integrarea în Uniunea Europeană au fost batjocorite de USL”, a precizat Macovei.

Europarlamentarul este de părere că ţara este captivă în mâinile unor politicieni lacomi care au intimidat justiţia şi nu şi-au îndeplinit promisiunile electorale.

„România pare acum captivă în mâna unor politicieni lacomi de putere şi de bani publici. Metodele de a intimida justiţia au fost brutale: procurori schimbaţi după bunul plac al politicienilor, anchete penale oprite, instituţii anti-corupţie atacate prin modificările Codului Penal.
2014 nu va fi un an uşor, dar va fi un an în care îi putem pedepsi pe cei care au abuzat de încrederea noastră. La alegeri îi vom trage la răspundere pe cei ce şi-au încălcat promisiunile”, a afirmat aceasta.

„Le doresc românilor din ţară şi diasporă un An Nou fericit, plin de curaj şi împliniri. Lupta pentru o ţară demnă, pentru justiţie, dreptate şi adevăr nu s-a terminat. Nu vom accepta niciodată furtul şi minciuna drept normalitate. La mulţi ani fericiţi României şi românilor, oriunde s-ar afla! Să fim uniţi, să fim o naţiune!”, a încheiat Monica Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne