Maia Sandu: În 2020, moldovenii vor avea ocazia „să dea o palmă celui cu obraz gros, care nu roşeşte când minte”

Maia Sandu, prim-ministrul RM
Maia Sandu, prim-ministrul RM (gov.md)

În cadrul unei întruniri cu membrii şi susţinătorii Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) din raionul Râşcani, preşedinta formaţiunii Maia Sandu a declarat că în anul 2020 se va da o mare lovitură sistemului corupt moldovenesc iar cetăţenii Republicii Moldova vor avea ocazia „să dea o palmă celui cu obraz gros, care nu roşeşte când minte”.

„Eu cred că Moldova poate avea un viitor demn, prosper şi dezvoltat. Şi cel mai scurt drum spre acest viitor este oprirea hoţiei.

Noi vom putea învinge corupţia în 2020. Dar o vom face numai dacă oamenii cinstiţi, optimişti şi motivaţi îşi vor uni puterile”, a adăugat liderul PAS în cadrul evenimentului precizând că se va putea câştiga numai dacă toţi vor lăsa de-o parte orgoliile, supărările, diferenţele de viziune geopolitică şi se vor uni contra hoţiei.

„Eu contez foarte mult pe membrii PAS din teritoriu. Avem împreună mult de lucru. Dar la capătul acestui drum, la capătul acestui efort ne va aştepta o victorie asupra hoţilor.

O recăpătare a demnităţii. O ţară în care să se întoarcă fără nici o grijă moldovenii. O ţară care are grijă de cei sărmani şi nu de cei de la putere. O ţară europeană, dezvoltată şi unită în jurul unor valori”, a concluzionat Maia Sandu.

La 1 februarie în raionul Rîşcani a avut loc convenţia locală a Partidul Acţiune şi Solidaritate. Membrii PAS Rîşcani au ales conducerea organizaţiei teritoriale şi au delegat participanţii la cel de-al III-lea Congres Extraordinar PAS care va avea loc în martie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe