Marian Oprişan: "Modificaţi această blestemată lege a incompatibilităţilor din România"

Prezent la Congresul extraordinar al PSD, baronul PSD de Vrancea, titular de dosar penal, le-a cerut liderilor social-democraţi, să modifice "blestemata" de lege a incompatibilităţilor.
Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Titular de dosar penal (tegiversat de ani de zile prin instanţe), preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a solicitat, duminică, la Congresul extraordinar al partidului, modificarea legii incompatibilităţilor aleşilor locali, catalogând-o drept "blestemată".

"Înţelegem integritatea, nevoia de curăţenie, dar trebuie să înţelegem şi nevinovăţia şi abuzul. Modificaţi — pentru că vă cer de trei ani acest lucru — această blestemată lege a incompatibilităţilor din România, care a făcut numai necazuri şi românilor şi administraţiei din România!", a declarat baronul PSD de Vrancea.

Reamintim în context că în iulie a.c. secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, declara că PSD are 1.185 de primari şi consilieri incompatibili, susţinând că social-democraţii sunt "vânaţi constant".

Revenind la Oprişan, acesta le-a mai cerut lui Dragnea şi Ponta repornirea descentralizării, afirmând că e cazul "să se termine cu ipocrizia în România."

"Nu putem ţine primari, preşedinţi de consilii judeţene, directori de direcţii, angajaţii administraţiei publice locale cu salarii de mizerie ca să vehiculeze milioane de euro", a adăugat Oprişan.

Cât despre asocierea PSD cu comunismul (unul dintre subiectele fierbinţi la acest congres), şeful PSD Vrancea a opinat că aceasta este o invenţie a adversarilor politici.

"Cum să acuzi PSD de comunism când, în frunte cu Ion Iliescu, eu, pe 21 decembrie, am plecat la Bucureşti să dăm jos acel regim comunism din România? (...) A asocia PSD cu comunismul este cea mai mare porcărie pe care am auzit-o vreodată. Noi am dat regimul comunist jos şi tot ce reprezenta el rău în ţara noastră", a susţinut Oprişan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne