Mesaj din USR: PSD erdoganiza România dacă i-ar fi reuşit planul cu contramanifestaţiile

Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD erdoganiza România, dacă planul cu contramanifestaţiile împotriva protestelor #rezist i-ar fi reuşit. Conversaţiile între liderii PSD, dezvăluite de RISE Project, arată pe mâna cui am încăput, a remarcat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel.

"Pe mâna unui partid cu obiceiuri nedemocratice, comuniste, care ar fi aruncat ţara în haos, doar pentru a-şi scăpa corupţii de puşcărie. Unul dintre instigatori a fost Olguţa Vasilescu. Când noi #rezistam, în frig, Olguţa făcea presiuni în favoarea OUG 13 şi pregătea conflicte de stradă.

Pericolul nu a trecut. PSD e în stare de orice ca să-şi scape liderii care au furat de puşcărie. Putem să trimitem PSD acasă, măcar la Craiova. Cu 50.000 de voturi!", a scris Adrian Claudiu Prisnel, candidat pentru fotoliul de primar în fieful Olguţei Vasilescu.

Partidul nevăzut al lui Dragnea are două divizii, oamenii cu steagul şi cei cu banii. Când se simt ameninţaţi (de români?) aceştia reacţionează împreună, se coordonează în privat, încolonează oameni în autobuze, reiese din mesaje schimbate între liderii PSD, publicate de Rise Project. (Detalii aici)