Ministerul lui Dragnea nu se uită la bani: Vrea un album foto de un miliard de lei vechi

Liviu Dragnea, viceprim-ministru
Liviu Dragnea, viceprim-ministru (Epoch Times România)

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, condus până acum câteva zile de pesedistul Liviu Dragnea nu se uită la bani când vine vorba de achiziţiile publice din minister, relatează Realitatea.net.

Potrivit site-ului instituţiei, ministerul este dispus să acorde 100 000 de RON, adică un miliard de lei vechi, pentru un album foto de promovare a proiectelor REGIO. În caietul de sarcini se precizează, pretenţios, că fotograful trebuie "să capteze emoţia în realizarea fotografiilor, prin includerea factorului uman", iar fotografiile nu trebuie să conţină "cabluri sau coşuri de gunoi".

Anunţul este disponibil la secţiunea "Achiziţii Publice", având ca obiect "Achiziţionare servicii pentru realizarea de fotografii profesionale pentru promovarea proiectelor REGIO". A fost publicat pe 13 mai, iar potrivit invitaţiei de participare suma totală alocată este de 80.645,16 lei fără TVA, respectiv 100.000 lei cu TVA . În document se precizează că serviciile presupun realizarea de fotografii artistice ce vor fi tipărite într-un album:

"Acest contract de servicii presupune, în principal, realizarea de fotografii artistice şi, ulterior, editarea şi tipărirea acestora într-un album", se precizează în document.

Pentru a răspunde standardelor de calitate conform cerinţelor caietului de sarcini, se cere ca fotograful şi graficianul să aibă studii în domeniu, dar şi experienţă generală şi portofoliu de fotografii. Criteriul de atribuire este suma cea mai mică, iar anunţul este valabil 30 de zile.

Citiţi continuarea articolul pe Realitatea.net.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.