Ministrul Sănătăţii îşi pune toată opoziţia în cap. Tudose, somat să-l dea afară din Guvern

PNL, USR şi PMP au depus o moţiune simplă pe Sănătate împotriva ministrului PSD Florin Bodog, pe care îl acuză că a devenit "inamicul public numărul unu al românilor".
Florin Bodog
Florin Bodog (Florin Chirilă/Epoch Times România)

Moţiunea simplă pe Sănătate, intitulată "PSD dăunează grav sănătăţii", a fost depusă în Camera Deputaţilor, a anunţat miercuri, în plen, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

"Problemele în sistemul de sănătate sunt grave, din nefericire se adâncesc cu fiecare zi. Criza vaccinurilor nu are nici la această oră o soluţie pe termen lung, nu există plan de vaccinare, nu există o lege a vaccinării şi nici stocuri de vaccinuri. Copiii s-au întors în colectivităţi şi, din nefericire, nu toţi au fost imunizaţi împotriva unor boli grave", a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Potrivit foste şefe PNL, o problemă în sistemul de sănătate este "haosul din salarizare" - angajaţii sunt în momentul de faţă în stradă şi, în pofida majorărilor anunţate, există riscul ca veniturile acestora să ajungă la nivelul anului 2009.

"Construcţia celor trei spitale clinice de urgenţă Cluj, Craiova şi Iaşi este trecută la bifate şi uitate. Pentru aceste realităţi dureroase ale acestui Guvern în derivă şi numai pentru cele menţionate, prim-ministrul Tudose ar trebui să-l demită pe ministrul Bodog, iar Ministerul Sănătăţii să înceteze să mai fie inamicul public numărul unu al românilor", a precizat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne