Mircea Dumitru: Cioloş ar putea să îşi găsească locul într-un viitor guvern

Mircea Dumitru
Mircea Dumitru (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Dacian Cioloş şi-ar putea găsi cu uşurinţă locul în cadrul viitorul Guvern, dacă ar dori să-şi continue activitatea, a declarat duminică, într-un interviu acordat Digi24, ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru.

"Este un om onest, un bun specialist, este un om care a probat că într-adevăr poate să rezolve problemele. Dacă domnia sa doreşte să continue activitatea politică, da, l-aş sfătui (să candideze — n.r.) şi cred că este unul dintre cei mai importanţi tehnicieni în momentul de faţă. Cu siguranţă ar putea să îşi găsească locul într-un viitor guvern.

Aceasta este o părere pe care nu am discutat-o cu domnia sa şi m-aş simţi oarecum vinovat dacă ceea ce am spus acum l-ar deranja. Este pur si simplu părerea mea în legătură cu prestaţia domniei sale, care mi s-a părut foarte importantă", a precizat Mircea Dumitru, întrebat fiind dacă l-ar vota pe Dacian Cioloş.

Cât despre o eventuală prezenţa a sa în viitorul Executiv după alegerile parlamentare, actualul ministru al Educaţiei a subliniat: "Într-un guvern politic, eu nu îmi găsesc locul".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne