Neamţu: Gena PCR-ista a PSD-ului este atât de accentuată încât ei doresc mereu o poziţie dominantă

Preşedintele Noii Republici Mihail Neamţu a explicat recent că certurile din cadrul USL apar din cauza faptului că atât PSD, cât şi PNL sunt structuri de tip mafiot care caută doar să îşi extindă supremaţia asupra statului. În acelaşi timp, Dan Voiculescu se foloseşte de Antena 3 şi încearcă să scăpa de problemele cu justiţia.
Mihai Neamţu (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
16.02.2014

Preşedintele Noii Republici Mihail Neamţu a explicat recent că certurile din cadrul USL apar din cauza faptului că atât PSD, cât şi PNL sunt structuri de tip mafiot care caută doar să îşi extindă supremaţia asupra statului. În acelaşi timp, Dan Voiculescu se foloseşte de Antena 3 şi încearcă să scape de problemele cu justiţia.

„Cum se explică certurile din USL? E simplu. Gena PCR-ista a PSD-ului este atât de accentuată încât ei doresc mereu o poziţie dominantă. Asta e tot. Nu vreau ca lumea să creadă baliverna USL, cum că PSD e la stânga şi PNL la dreapta. Ambele structuri cu iz mafiot vor să captureze Statul şi să transforme România într-o feudă, adică într-o extensie a proprietăţilor lor personale”, a declarat Neamţu.

În urmă cu câteva zile, preşedintele PC Daniel Constantin a prezentat presei un protocol încheiat în martie 2012 între PSD, PNL şi PC, în baza căruia Partidului Conservator îi revenea şefia Senatului, după alegerile parlamentare.

„Foştii concubini din USL se ceartă şi dau din casă: în martie 2012 semnaseră un protocol şi erau gata să-l pună pe Dan Voiculescu preşedinte al Senatului. Dacă se întâmpla asta, turnătorul Felix ajungea preşedinte interimar după suspendarea lui Traian Băsescu. Hai să ne imaginăm un pic: România, lovitura de stat din vara lui 2012 şi Dan Voiculescu şeful statului! Antena 3, televiziune de partid şi de stat, ar fi emis probabil din Sala Unirii din Palatul Cotroceni. Dincolo de glumă, vă daţi seama ce pre-plecaţi erau şi Ponta şi Antonescu în faţa lui Voiculescu?”, a precizat Mihail Neamţu.

În opinia lui Neamţu, postul Antena 3 este responsabil de un linşaj mediatic care atacă ţintele alese de Dan Voiculescu, care are ca scop principal să scape pe el şi pe familia lui de rigorile legii.

„Antena 3 este în spatele pervertirii tuturor simbolurilor, au capturat Piaţa Universităţii, simbolul monarhic, chiar şi Regele Mihai a fost prins într-un joc murdar al acestei instituţii. Antena 3 este o ameninţare la adresa presei libere. Linşajul mediatic asupra unor jurnalişti este unic în Europa. Ar fi o greşeală să-l subestimăm pe Dan Voiculescu. Gândul lui este să menţină USL pentru a-şi salva pielea, el ştie că are probleme în justiţie, fiica lui are probleme în justiţie, se teme pentru viitorul lui”, a susţinut Neamţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor