Nexus 7 vândut practic oriunde

O tabletă Nexus
O tabletă Nexus (Mathew Sumner / Getty Images)

La doar câteva săptămâni după ce Google Inc a introdus noua sa tabletă Nexus 7, în timpul conferinţei sale anuale Google I/O, tableta a fost vândută aproape peste tot în lume de la lansarea sa pe 13 iulie.

Tableta, care costă 199 de dolari pentru versiunea de 8 GB şi 249 de dolari pentru versiunea de 16 GB, este vândută pe site-ul Google Play, Staples, GameStop şi Best Buy. Toate celelalte magazine vând doar modelul de 249 de dolari, în timp ce magazinul Google Play vinde exclusiv modelul de 199 de dolari. Nu se ştie când vor începe comercianţii vânzarea versiunii de 8GB.

Magazinul Google Play anunţă că tableta populară va fi livrată în una-două săptămâni, arătând o comandă în aşteptare.

Tableta, despre care Google a spus că este "făcută pentru Google Play", va sugera spectacole, filme, muzică şi aplicaţii noi, în funcţie de preferinţele de utilizare ale utilizatorului. Tableta cu un display de înaltă rezoluţie de 7 inchi permite peste 9 ore de redare video HD, 10 ore de navigare web sau citit, şi până la 300 de ore de timp de aşteptare.

În săptămânile dinaintea găsirii tabletei la comercianţii cu amănuntul, unii consumatori au pre-comandat tableta, care este de aşteptat să sosească la mijlocul lunii iulie.

The Epoch Times publică în 35 de ţări şi în 19 limbi. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru electronic.