Nicuşor Dan: Am ajuns la 6 din 7 primari ai Bucureştiului cu probleme de corupţie

Nu trebuie să înlocuim corupţia şi incompetenţa cu demagogia, atrage atenţia Nicuşor Dan.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

"Vizita" la DNA a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, şi a liderului liberal Vasile Blaga arată încă o dată cât de generalizată este corupţia din partidele mari, PSD şi PNL, a declarat joi, în cadrul unui comunicat de presă, Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Capitalei.

"Am ajuns la 6 din 7 primari ai Bucureştiului cu probleme de corupţie. Primarul Sectorului 3 a fost chemat astăzi la DNA. Tot astăzi a fost chemat şi co-preşedintele PNL, Vasile Blaga. Iar săptămâna trecută a fost chemat Ludovic Orban, cel care era atunci candidatul PNL la Primăria Generală.

Toate aceste anchete ne arată cât de generalizată este corupţia din partidele mari. Bucureştiul trebuie curăţat de această corupţie generalizată. Bucureştiul trebuie salvat de politicieni", a declarat Nicuşor Dan.

Candidatul USB la Primăria Capitalei susţine că Bucureştiul are nevoie de un primar care să vină din mijlocul societăţii, nu din rândul partidelor politice.

"Avem nevoie de altfel de oameni la Primăria Generală, în primăriile de sector şi în consiliile locale. Avem nevoie de oameni curaţi, competenţi, care s-au implicat în rezolvarea problemelor oraşului. Avem nevoie de oameni decenţi, care să vină cu soluţii, nu cu lozinci. Nu putem înlocui corupţia şi incompetenţa cu demagogia", a subliniat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne