"Noua" casă a actriţei Angelina Jolie costă 25 milioane dolari

După divorţ, Angelina Jolie s-a mutat împreună cu familia la o reşedinţă temporară în Malibu, dar săptămâna aceasta a anunţat că se va muta într-o nouă casă.

Noua casă a actriţei Angelina Jolie
Noua casă a actriţei Angelina Jolie (site-ul oficial al imobiliarei Realtor)

Celebra Angelina Jolie începe o viaţă nouă ca femeie divorţată şi mamă a şase copii după ce s-a despărţit de Brad Pitt. Actriţa a anunţat că se detaşează de toate casele avute cu fostul său soţ, inclusiv Chateau Miraval din sudul Franţei şi conacul din New Orleans.

Ea se va muta în faimoasa proprietate a celebrului cineast Cecil B. DeMille, o casă ce se află într-o comunitate privată în Los Feliz, (California) şi deţinută de părintele fondator al cinematografiei americane până la moartea sa, în 1959.

Actriţa ar fi plătit 25 de milioane de dolari, de 10 ori mai mult decât a plătit primul cumpărător. Totuşi, în ciuda preţului pipert, Jolie este încântată - spun surse apropiate -, deoarece conacul îi aminteşte „Hollywoodul din epoca de aur.“ Proprietatea are şase dormitoare şi 10 băi, o sală de gimnastică, o piscină şi un mic studio ataşat.

În trecut, DeMille a cumpărat şi reşedinţa vecină care a aparţinut lui Charly Chaplin. Cu aceste două proprietăţi amplasate pe o suprafaţă de 8.000 m2, a creat un mic fort situat pe vârful unui deal, care acum va intra în posesia actriţei.

Mai multe informaţii: Eonline, Daily Mail