Nunta fascinantă a lui Johnny Depp şi Amber Heard pe o insulă în Bahamas

Actorii Johnny Depp şi Amberr Heard s-au căsătorit pe 4 februarie 2015
Actorii Johnny Depp şi Amberr Heard s-au căsătorit pe 4 februarie 2015 (foto bsb)

Starul american Johnny Depp şi actriţa Amber Heard, proaspăt căsătoriţi, organizează o nuntă ca în poveşti în acest week end pe insula privată a lui Johnny Depp din Bahamas, Little Hall's Pond Cay, cumpărată în anul 2004.

După căsătoriile de anul trecut ale nu mai puţin celebrilor actori George Clooney şi Brad Pitt, este rândul lui Johnny Depp să uimească Hollywood-ul cu o nuntă facinantă.

Afirmând că nunta de pe insulă va fi "cea mai mare zi din viaţa lui", Depp a povestit despre locul evenimentului mult aşteptat: "Eu nu cred că am văzut vreodată vreun loc atât de pur şi de frumos. Puteţi simţi cum pulsul va scădea cu aproximativ 20 de bătăi . E libertate instant. "

La evenimentul fericit vor participa numai aproximativ 50 de persoane, inclusiv copiii lui Johny - Lily-Rose de 15 ani şi Jack de 12 ani.

În ziua cea mare, se pare că Amber va purta o rochie de mireasă semnată Stella McCartney.

Celebrul actor Johnny Depp şi Amber Heard sa-u căsătorit civil marţi într-o ceremonie restrânsă în casa din Los Angeles în care locuiesc cei doi.

Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani, şi Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, s-au întâlnit în 2011 în timpul filmărilor peliculei "Jurnalul unui iubitor de rom/The Rum Diary", iar în decembrie 2013 s-au logodit.

Johnny şi Amber s-au hotărât să se căsătorească în acest week end, întrucât acum au avut o perioadă liberă ţinând cont de programele de lucru foarte aglomerate. Amber filmează la Londra, iar Depp se pregăteşte pentru a cincea serie a legendarului film "Piraţii din Caraibe " care se va filma în Australia.

În ultimul an, relaţia dintre cei doi actori americani a avut deseori probleme, mediatizate de presă, însă pasul pe care îl fac acum demonstrează că lucrurile au pornit pe calea cea bună, sau măcar încearcă.

Celebrul actor a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Roşe, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani.

Johnny Depp a mai fost căsătorit cu Lori Anne Allison (1983 - 1985) şi a fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder.

Depp a fost de trei ori nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, a câştigat Globul de Aur şi Premiul decernat de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG) pentru cel mai bun actor.

Starul hollywoodian şi-a câştigat recunoaşterea la nivel mondial pentru rolurile Ed Wood în Ed Wood, Joseph Pistone în Donnie Brasco, Hunter S. Thompson în Spaimă şi dezgust în Las Vegas, Jack Sparrow în Piraţii din Caraibe etc.

Amber Heard şi-a făcutul în film în drama sportivă Friday Night Lights, cu Billy Bob Thornton. A jucat în rolul principal în filmul All the Boys Love Mandy Lane, care i-a adus recunoaşterea profesională. A mai apărut într-un show de televiziune, Hidden Palms. În 2010 a primit un rol în pelicula The Joneses după care au urmat Drive Angry, în care a jucat alături de Nicolas Cage.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.