O tânără rănită în incendiul de la Colectiv a încetat din viaţă. Bilanţul tragediei ajunge la 56 de morţi

Incendiul din Clubul Colectiv continuă să ia vieţi. O tânără a încetat din viaţă luni dimineaţă, la Spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti
Comemorarea celor arşi de vii în Clubul Colectiv, 31 octombrie 2015, Bucureşti
Comemorarea celor arşi de vii în Clubul Colectiv, 31 octombrie 2015, Bucureşti (DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty Images)

Încă o victimă a incendiului din Clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa în dimineaţa zilei de luni, bilanţul tragediei ridicându-se, în acest moment, la 56 de persoane.

Persoana decedată în acesta dimineaţă, o tânără internată la Spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti avea arsuri pe mai mult de 50% din suprafaţa corpului, precum şi la nivelul căilor respiratorii.

Potrivit Realitatea.net, tânăra nu mai avea activitate cerebrală iar părinţii săi fuseseră informaţi.

Reamintim că în noaptea de 30 octombrie, la Clubul Colectiv din Bucureşti a izbucnit un incendiu care a curmat viaţa a 27 de persoane, alte peste 160 ajungând în spitalele Capitalei, cu arsuri pe suprafeţe mari din corp şi intoxicaţi cu fum. De la momentul tragediei şi până acum alte 29 de persoane şi-au pierdut viaţa în spitale din România şi străinătate.

În prezent, în spitalele din Capitală mai sunt internate 52 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, din care 12 în stare critică.

Mai amintim că tragedia din Colectiv a declanşat cele mai ample proteste stradale de la Revoluţia din 89 încoace, proteste ce au dus la căderea guvernului Ponta.