Orban cere "executarea" lui Rădulescu: A vorbit gura fără el, dar cu siguranţă aşa gândeşte

Ludovic Orban nu s-a arătat deloc încântat de afirmaţiile deputatului Cătălin Rădulescu care a cerut să se pună tunurile cu apă pe protestatarii #rezist din Piaţa Victoriei şi s-a lăudat că are o mitralieră pe care nu va ezita s-o folosească.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Declaraţiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu, care a stârnit mare vâlvă în rândul opiniei publice după ce a cerut să fie puse tunurile cu apă pe protestatarii din Piaţa Victoriei, sunt inacceptabile, PSD trebuie să-l dea afară din partid, a remarcat, în cadrul unui interviu acordat RFI, liberalul Ludovic Orban.

Declaraţiile arată cum înţelege democraţia deputatul partidului de guvernământ. Sunt convins că nu e singurul care gândeşte aşa, probabil a vorbit gura fără el, dar cu siguranţă aşa gândeşte. Este inacceptabil pentru România europeană a anului 2017 ca un reprezentant al unui partid politic aflat în Parlament să aibă astfel de atitudini, care contravin flagrant normelor democratice", a declarat Ludovic Orban.

Liberalul a opinat că, "în mod normal, partidul de guvernământ ar trebui să-l dea afară, pentru că dacă nu-l dau afară, înseamnă că şi conducerea PSD împărtăşeşte viziunea, între ghilimele, a domnului deputat faţă de funcţionarea democraţiei".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne