Pacient colcăind de larve în spital: "Spitalul de Arşi a ajuns să omoare oameni şi ceva trebuie schimbat"

La Spitalul de Arşi din Capitală viaţa bate filmul. Pe ceafa unui pacient internat la terapie intensivă colcăie larvele iar medicul care a realizat înregistrarea avertizează că acest caz nu este singular.
.
. (Epoch Times România)

UPDATE: Între timp, bolnavul internat la Spitalul de Arşi, pe a cărui ceafă colcăiau larvele a decedat, informează Realitatea.net.

***

O înregistrare difuzată de tolo.ro arată un pacient internat în spital, pe ceafa căruia colcăie larve albe. Şocanta înregistrare video ar fi fost făcută de un medic de la Spitalul de Arşi care le-a cerut jurnaliştilor să o difuzeze, doar-doar se va face ceva pentru ca spitalele să devină ce ar trebui - locuri unde oamenii sunt trataţi de boli, nu infestaţi.

Imaginile au fost realizate în urmă cu două zile la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală iar pacientul este internat în secţia Anestezie-Terapie Intensivă a spitalului.

„Mai e un caz identic, însă n-am reuşit să-l filmăm decât pe acesta”, a declarat medicul, pentru tolo.ro.

„Sunt oameni internaţi la Arşi în urmă cu 10-11 zile. Au fost aduşi direct la noi. Cum secţia e plină de muşte, ceea ce se vede pe filmare sunt, cu mare probabilitate, larve de muşte”, a adăugat doctorul, care a insistat ca filmul să fie făcut public în pofida durităţii sale.

”Ce sens are să ascundem realitatea? Ce e mai grav: să arătăm sau să îndurăm aşa ceva, pacienţii şi noi, cei care ştim?!”, întreabă medicul.

"Difuzaţi această filmare pentru că Spitalul de Arşi a ajuns să omoare oameni şi ceva trebuie schimbat", ar fi cerut medicul, potrivit căruia cazul filmat nu este primul.

Articolul integral poate fi citit aici