Papahagi: Iohannis a intrat într-un angrenaj mult mai important decât micii mafioţi dâmboviţeni

Preşedintele Klaus Iohannis este obligat să susţină marele proiect al României, adică, pe scurt: Occident, atlantism, libertate, anticorupţie, a declarat Adrian Papahagi.
Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Ajuns unde este, preşedintele Klaus Iohannis nu mai e omul celor care l-au promovat, pentru că, rând pe rând, aceştia ajung după gratii sau pleacă în exil, a comentat profesorul Adrian Papahagi, membru fondator al partidului M10, pe contul său de Facebook.

"Am votat cu Klaus Iohannis în turul II, dar consider şi azi că Monica Macovei ar fi fost un preşedinte mai bun. Mi-a displăcut profund modul în care a intrat dl. Iohannis în marea politică (Grivco-USL) şi anturajul său (secu secu secu). Dar, ajuns unde este, Klaus Iohannis nu mai e omul celor care l-au promovat. Aceia se duc unul câte unul la închisoare, ca Voiculescu, sau în exil, ca Mihalache.

Klaus Iohannis a ajuns în zona în care, precum Traian Băsescu în trecut, este obligat să susţină marele proiect al României, adică, pe scurt: Occident, atlantism, libertate, anticorupţie. Şi o va face, fiindcă nu e de capul lui, ci a intrat într-un angrenaj mult mai important decât micii mafioţi dâmboviţeni: sistemul de securitate colectivă SUA-NATO-UE.

Şansa României, acum ca în 1848, 1859, 1866, 1877, 1918, 2004 şi 2007 este Occidentul (Rusia franţuzită de la 1877 era şi ea un soi de occident, dar şi-a pierdut acel suflet)", a scris Adrian Papahagi pe reţeaua de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne