Piedone îl face oaie pe Rareş Bogdan: "O oaie bleagă, dar fiţoasă, obişnuită să mulgă ciobanii înstăriţi"

Cristian Popescu Piedone (Facebook / Popescu.Piedone)
Ana Ion
08.05.2024

Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 şi candidat la Primăria Capitalei îl face „oaie” pe prim-vicepreşedinele PNL Rareş Bogdan şi insinuează că acesta ar fi beneficiat de sute de mii de euro de la companii de stat.

Edilul s-a lansat în insulte şi acuzaţii la adresa acestuia după ce Rareş Bogdan a declarat că Piedone se va situa pe locul 4 în competiţia pentru primăria Capitalei şi „îl va ajuta” pe fiul său, Vlad Popescu Piedone, să piardă alegerile la Sectorul 5.

Redăm postare lui Piedone.

"Aud că behăie prin târg… o oaie!

O oaie bleagă, dar fiţoasă, obişnuită, încă de jună, să mulgă ciobanii înstăriţi, ca să-şi facă propria stână!

Dacă 'bogdan Întâmplătorul' era oaie, aşa începeau conversaţiile despre ea, prin saivane, izlazuri şi stâne!

'Bogdan Întâmplătorul' e însă un suport de mucava pentru diverse batiste de buzunar! Câteva curate, restul… pătate, dar scumpe!

Am citit prin presa noastră de ziare că “bogdan Întâmplătorul” a plătit vreo 263 de mii de euro pentru o batistuţă imprimată cu logoul Societăţii Naţionale de Transport de Gaze Naturale Transgaz SA Mediaş! Ba nu! Cred că ăla a fost un contract… Ori a dat el o batistuţă pentru banii ăia… Ori o fi de când l-a năşit pe Florinel ăla mic? Ştie el!

Uite, altă batistuţă purtată de oaia de Bruxelles are brodat un nume vestit: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj! Batistuţa asta a fost lucrată, spălată şi stoarsă… vreo 4 ani! Ştie el!

Oaia de Bruxelles mai are două broderii cumsecade pe batistuţe, dar… din respect pentru croitori nu detaliez! Ştie el!

Îţi mai înşir câteva mărci de batistuţe pe care deja le ai în strungă, oaie! Aşa… să ai subiecte de conversaţie când ţi se face de behăit:

Batistuţă… Autoritatea de Supraveghere Financiară (300 mii euro)

Batistuţă… 'Romgaz SA' (280 mii euro!)

Batistuţă… 'Hidroelectrica SA' (110 mii euro)

Batistuţă… 'Electrica Transilvania Nord SA' (Cam 100 mii euro)

Nu, nu, oaie! Atât i-au costat să le porţi batistuţele!

Mai vrei?

Că… mai am!

Păi te ciufuleşti la Lupul singuratic, oaie!?

Tu, ditamai milogul, expert la… ştate şi stat degeaba, te-ai apucat să behăi la tramvai", scrie, pe Facebook, Piedone.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor