PNL, în campanie. Leon Dănăilă: "Eu şi cu Iliescu suntem la fel? Cioloş şi Dragnea sunt la fel?"

Politica este o poveste despre oameni, caractere, respect, responsabilitate şi foarte multă muncă, a opinat academicianul Leon Dănăilă, care le transmite celor dezamăgiţi că nu toţi cei care candidează sau care fac politică sunt la fel.
Medicul Leon Dănăilă
Medicul Leon Dănăilă (tvr.ro)

Intrat în cursa electorală în din partea PNL, cunoscutul neurolog Leon Dănăilă a declarat sâmbătă, la un eveniment electoral, că, în ciuda faptului că are 83 de ani, nu poate fi asemănat cu fostul lider PSD şi preşedinte al României, Ion Iliescu, şi el la o vârstă înaintată.

"Am auzit de mai multe ori oameni care spun că toţi suntem la fel. Aş vrea să le transmit celor dezamăgiţi că nu toţi cei care candidează sau care fac politică sunt la fel. Suntem diferiţi, avem alte valori şi principii la care ne raportăm. Şi, pentru că în viaţă comparaţia este suverană, îmi permit, cu smerenia şi modestia cuvenită, să vă întreb foarte simplu: eu şi cu Iliescu suntem la fel? Şi vă mai întreb ceva: Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea sunt la fel? Da, despre asta este vorba.

Politica este o poveste despre oameni, despre caractere, respect, despre responsabilitate şi despre foarte multă muncă. Cei care gândesc aşa să vină alături de noi în Parlament şi să facă politică în beneficiul cetăţeanului. Cei care gândesc altfel să stea acasă, pentru că acolo le este locul", a declarat Leon Dănăilă, citat de Agerpres.

Intrat de curând în PNL, academicianul a precizat că nu îl interesează să devină membru al altui partid pentru că "celelalte partide au oameni mai corupţi".

"Mie corupţia nu îmi place şi am spus că, dacă o să intru în Senat, două lucruri am să caut să le distrug: corupţia şi incompetenţa. Astea două merg mână în mână", a subliniat Leon Dănăilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne