PNL şi-a stabilit poziţia faţă de criza "creată de C.A.P.-ul vechililor roşii!". Nu va vota moţiunea de cenzură

Parlamentarii PNL vor fi prezenţi miercuri la dezbaterea moţiunii prin care PSD vrea să îşi dea jos propriul Guvern însă nu vor vota, a anunţat noul preşedinte al formaţiunii.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Proaspăt ales lider al PNL, Ludovic Orban a anunţat că liberalii vor fi prezenţi miercuri la dezbaterea moţiunii de cenzură a PSD, însă nu vor vota, relatează digi24.ro.

”Astăzi (luni - n. red.) trebuie să decidem poziţia PNL faţă de criza politică creată de C.A.P.-ul vechililor roşii”, li s-a adresat Ludovic Orban liderilor PNL reuniţi în şedinţa BEx.

Preşedintele PNL a făcut şi o radiografie a situaţiei politice la început de mandat a noii conduceri a partidului.

"Începem astăzi mandatul Biroul Politic Executiv ales la Congres. Ne începem activitatea în plină criză politică, o criză politică iscată din senin, provocată de partidul de guvernământ şi majoritatea parlamentară printr-o iresponsabilitate crasă faţă de interesul public. Reglările de conturi din interior, bătăliile interne şi dorinţa de dominaţie din PSD au creat o criză politică în România cu consecinţe extrem de grave asupra imaginii României în lume, economiei şi asupra societăţii în ansamblu. Avem azi un partid de guvernământ care a câştigat alegerile minţind oamenii şi promiţând lucruri total nerealizabile, care după şase luni recunoaşte că a avut cel mai prost guvern din istoria postdecembristă şi, pe de altă parte, avem un cuplu, probabil nu tradiţional, care a ocupat Palatul Victoria fără legitimitate", a adăugat liderul PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne