Ponta îi aminteşte "imaculatului" Orban că mai are un dosar la DNA. "Prejudiciu de 250 de mil de euro. Un fleac"

Fostul premier Victor Ponta nu este deloc mulţumit că liberalii au decis să îl înlocuiască pe Cristian Buşoi cu Ludovic Orban în cursa pentru funcţia de Primar General al Bucureştiului.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Victor Ponta îi aminteşte lui Ludovic Orban, proaspăt intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, ca şi fostul său Corp de Control i-a făcut plângere penală la DNA, în contextul în care liberalul a uitat să menţioneze acest lucru atunci când a vorbit despre problemele sale din justiţie.

"Am avut plângere penală formulată de Cozmâncă pentru că nu am acceptat să îi pun în practică ordinele date, însă nu am avut nicio începere de urmărire penală. Nici la poliţie! În toată activitatea mea", a declarat, la postul B1 TV, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban.

În replică, fostul premier Victor Ponta a declarat, pe reţeaua de socializare, că Orban mai are o plângere penală depusă de fostul său Corp de Control.

"Eu nu am făcut nicio plângere penală - a făcut Corpul de Control în baza unei activităţi de cercetare de câteva luni şi un Raport bazat pe sute de documente!!! Iar ancheta a pornit de la imposibilitatea recepţionării lucrărilor! Dar e absolut normal - pe cine interesează un prejudiciu pentru Statul Român de 250 milioane de Euro?!? Un fleac!

Şi pe cine interesează faptul că în baza documentelor aprobate personal de Dl Ministru Orban s-a semnat contractul cu Romstrade (firma Dlui Iordache), evident fără licitaţie, cu două săptămâni INAINTE să se aprobe de către Guvern indicatorii tehnico-economici ( adică cea mai directă şi clară ilegalitate pentru care orice funcţionar ajunge în maxim 3 zile direct la "răcoare")!

Da, iată că PNL a înţeles "mesajul străzii" şi a pus candidat la Bucureşti un politician nou şi fără pete, un tânăr imaculat!!! Păi Buşoi era cam de 10 ori mai bun. Eu zic să facă alegerile din 10 tururi!", a declarat Ludovic Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne